Toont alle 44 resultaten

Active Filters: Clear Filters

Stoffen mondkapjes kopen – voordelig, uniek en vrolijk

De laatste tijd zoeken er ontzettend veel mensen naar stoffen mondkapjes om te kopen. Niet zo raar natuurlijk, al vanaf 1 juni moet je namelijk in het openbaar vervoer een mondkapje op. Het nadeel is alleen dat het grootste gedeelte van de mondkapjes saaie witte of blauwe wegwerp mondkapjes zijn. Witte of blauwe mondkapjes die je doen denken aan de tandarts, dus het is tijd voor wat anders. Met de stoffen mondkapjes die je via onze site kan kopen, weet je zeker dat je voordelig een uniek en vrolijk mondmasker in huis zult halen. Tijd om je hier wat meer over te laten zien!

Wat voor mondkapje van stof zoek jij?

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gezien kan je bij ons een groot scala aan stoffen mondkapjes kopen. Mocht je op zoek zijn naar een mondmasker van stof met een unieke print dan zal ook jij bij ons op de site terecht kunnen. Driehoekjes, Mandala patronen en kleine Flamingo’s. Nagenoeg alles is mogelijk als het aankomt op het bestellen van stoffen mondkapjes. Profiteer zeker van onze staffelkorting als je zoveel mogelijk wilt besparen op je aankoop. Zo heb je voor weinig geld (al vanaf €4,50) een mooi aantal mondmaskers van stof in huis liggen, genoeg om heel de week door te komen. Uiteraard worden al onze mondkapjes gratis bij je thuis geleverd. Neem snel een kijkje in het assortiment om te zien welke opties er op dit moment allemaal gekozen kunnen worden.

Makkelijk, sterk en vooral comfortabel

Stoffen mondkapjes kopen met een leuk patroon mag er dan vrolijk uitzien, het moet natuurlijk wel een mondmasker zijn wat je comfortabel kunt dragen. Met onze mondmaskers van stof is dit geen enkel probleem. De zachte stof zorgt voor een comfortabel masker om te dragen. Heb jij enige tijd het mondkapje van stof over je gezicht gehad dan kun je deze eenvoudig wassen in de wasmachine op 60 graden. Dit zorgt voor een geheel fris mondkapje dat je weer kunt gebruiken in bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Maak je geen zorgen over de printjes op de mondkapjes, deze zullen ook na het wassen goed te zien blijven. Zo ben je voorzien van een mondkapje waar je tenminste wel voor een langere tijd gebruik van kunt maken.

Veilig en beschermd de trein in

Ieder mondkapje van stof heeft een speciale opening voor het inbrengen van onze 5-laags vervangbare filters. Het gebruik van deze 5-laags koolstoffilters is niet verplicht, maar helpt je extra te beschermen tegen bacteriën, pollen en fijnstof. Door gebruik te maken van de verstelbare oorlussen kan je het mondkapje van stof geheel aan laten sluiten op jouw gezicht. Zo weet je zeker dat je optimaal beschermt in de trein zal zitten. Vragen over de stoffen mondkapjes kunnen altijd gesteld worden via ons contactformulier. Wij staan klaar om je verder te helpen met de juiste keuzes. Met een mondmasker van stof van onze site weet je in ieder geval zeker dat vrolijk, uniek, comfortabel en beschermt de Corona periode door kunt komen.

De voordelen van onze gekleurde mondkapjes:

  • 2-laags bescherming
  • Wasbaar (60 graden) & herbruikbaar;
  • Kleurvast, zelfs na meerdere wasbeurten;
  • Ademend & beschermend;
  • Zweten minder snel dan andere;
  • Verstelbare oorlussen;
  • Optioneel: 5-laags filters voor extra bescherming.

Vandaag nog jouw eigen stoffen mondkapjes kopen?

Onze stoffen mondkapjes zijn er in allerlei varianten. Zoek je bijvoorbeeld mondkapjes met printjes, of ben je als echte fashionista op zoek naar een mondkapje fashion? Wij hebben het allemaal en een mondkapje kopen doe je bij ons al voor de voordelige prijs vanaf €4,50.

Niet-medische stoffen mondkapjes

Deze stoffen mondkapjes filteren uitgeademde lucht en zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet. Voor de meest actuele en betrouwbare informatie over corona, verwijzen we je door naar het RIVM.

Let op: de stoffen mondkapjes zijn niet bedoeld voor medische doeleinden.