Toont alle 44 resultaten

Active Filters: Clear Filters

Mondkapjes met printjes – op zoek naar een echt bijzonder mondkapje?

Het zal niemand ontgaan zijn, je bent al enige tijd verplicht om een mondkapje te dragen in o.a. het openbaar vervoer, winkels, horeca, theaters, musea en nog veel meer openbare publieke gebouwen. Wij zijn van mening dat Nederland er niet echt gezellig op wordt door al die blauwe wegwerp mondkapjes. Vandaar dat wij hier verandering in willen brengen. Met de mondkapjes met printjes van onze site weet je namelijk zeker dat je er wat vrolijker bij zal lopen. Zelfs met deze mondkapjes met printjes op kan je de meest stijlvolle man of vrouw in de openbare ruimte zijn.

Een mondmasker met print dat bij je past

Aangezien iedereen straks met een mondkapje zal lopen is het handig om een mondkapje te kiezen wat goed bij je persoonlijkheid past. Met de mondkapjes met printjes van onze site is dit lang niet zo lastig als je zou denken. De talloze opties brengen met zich mee dat het vinden van een leuk mondkapje voor iedereen mogelijk is. Van een mandala tot aan mondkapjes met printjes van Flamingo’s. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is wel te vinden in ons assortiment. Bestel er gelijk meer om gebruik te maken van de staffelkorting. Zo heb je snel, eenvoudig én voordelig een aantal mondkapjes met patroon in huis. Mondkapjes met printjes

Super eenvoudig te gebruiken

Wanneer je een mondmasker met print koopt wil je deze natuurlijk wel wat vaker gebruiken. Het zou immers zonde zijn als je al hem na een keer dragen weer zou moeten weggooien. Dit is de reden dat onze mondkapjes met printjes eenvoudig te wassen zijn. Stop ze in de wasmachine op 60 graden en zorg voor een fris mondkapje voor de volgende dag. Moet je je zorgen maken over het printje? Zeker niet, met onze mondkapjes met printjes ben je namelijk voorzien van de beste kwaliteit. Deze printjes blijven altijd mooi, ook na meerdere keren wassen. Hierdoor weet je zeker dat je voorzien bent van een mondmasker dat je voor een langere tijd kunt gebruiken.

Met bescherming de straat op

In de mondkapjes zit een speciale opening voor het inbrengen van onze 5-laags vervangbare filters. Dit filter houdt alle mogelijke bacteriën, pollen en fijnstof tegen. Je bent dus niet alleen beter beschermd tegen Corona, maar ook tegen hooikoorts en andere allergieën. Zo loop je nooit meer te sniffen wanneer je normaal gesproken last hebt van hooikoorts. Het gebruik van deze filters is niet verplicht, maar het geeft je wel extra bescherming. Een mondkapje kopen via onze site is door het eenvoudige proces voor iedereen weggelegd. Wil je wat meer weten over het bestellen van mondkapjes met printjes? Neem dan even contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je verder te helpen, of je te voorzien van advies op maat. Bestel vandaag nog jouw mondkapje met patroon en ervaar zelf hoe vrolijk je er alsnog uit kunt zien met een kapje over je gezicht!

De voordelen van onze gekleurde mondkapjes: 

  • 2-laags bescherming
  • Wasbaar (60 graden) & herbruikbaar;
  • Kleurvast, zelfs na meerdere wasbeurten;
  • Ademend & beschermend;
  • Zweten minder snel dan andere;
  • Verstelbare oorlussen;
  • Optioneel: 5-laags filters voor extra bescherming.

Vandaag nog jouw eigen unieke mondkapje kopen?

Onze gekleurde mondkapjes zijn er in allerlei varianten. Wil je bijvoorbeeld stoffen mondkapjes kopen, of ben je als echte fashionista op zoek naar een mondkapje fashion? Wij hebben het allemaal en een mondkapje kopen doe je bij ons al voor de voordelige prijs vanaf €4,50.

Niet-medische mondkapjes

Deze mondkapjes met printjes filteren uitgeademde lucht en zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet. Voor de meest actuele en betrouwbare informatie over corona, verwijzen we je door naar het RIVM.

Let op: de mondkapjes met printjes zijn niet bedoeld voor medische doeleinden.