Toont alle 44 resultaten

Active Filters: Clear Filters

Weg met die saaie kapjes, tijd om een echt uniek mondkapje te kopen!

Het is een feit, ook in Nederland worden op sommige plekken mondkapjes verplicht. Mensen die bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reizen zullen er verplicht een niet-medisch mondkapje moeten kopen en dragen. Door al die blauwe en witte wegwerp kapjes wordt het alleen wel een beetje een saai gezicht, dus tijd voor wat anders! Tijd voor kleur, vrolijkheid en herbruikbaarheid! Ben jij nu op zoek naar een gekleurd mondkapje waarmee je iedereen een lach op zijn of haar gezicht tovert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want een gekleurd mondkapje kopen doe je bij gekleurdemondkapjes.nl!

Alle mogelijke soorten gekleurde mondkapjes kopen

Waarschijnlijk heb je het al wel gezien, je kunt bij ons op de site allerlei verschillende gekleurde mondkapjes kopen. Door de vele kleuren en patronen is het niet meer zo moeilijk om een mondkapje te kopen dat past bij jouw eigen stijl. Wat dacht je van een mondkapje met een opvallende mandala op de voorkant? Flamingo’s? Of toch liever eentje met kronkels, stippeltjes of driehoekjes? Ons assortiment maakt nagenoeg alles mogelijk als het aankomt op mondkapjes kopen. Neem snel een kijkje in de webshop om te ontdekken welke soorten gekleurde mondkapjes er op dit moment allemaal te vinden zijn!

Wasbare en herbruikbare mondkapjes bestellen

Het is natuurlijk zonde van je geld en het milieu om elke dag een nieuw mondkapje te kopen. Daarom zijn al onze mondkapjes wasbaar op 60 graden en daardoor herbruikbaar. Vanwege de hoge kwaliteit van het materiaal en de prints blijven de mondmaskers er goed uitzien, zelfs na meerdere wasbeurten.

Mondmaskers met filter kopen

Door het slimme ontwerp van al onze mondmaskers, kan je gemakkelijk onze vervangbare filter inbrengen voor extra bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstof. Deze 5-laags actieve koolstoffilters zijn vervangbaar, dus kan je het mondmasker steeds wassen en opnieuw gebruiken. Een milieuvriendelijke en veilig oplossing. Het gebruik van deze filters is niet verplicht, maar biedt alleen extra bescherming indien gewenst. In onze webshop naast mondkapjes kopen, ook deze speciale filters bestellen.

Waarom mondkapjes bij ons bestellen?

Zoek je een 2-laags mondkapje dat de juiste mate van bescherming kan bieden en toch nog makkelijk ademt? Dan zijn onze mondkapjes dé oplossing voor jou! Alle mondkapjes bestaan namelijk uit twee lagen stof en zijn gemaakt van een unieke mix tussen stevig katoen en polyester. Deze mix wordt ook veel gebruikt in diverse sportkleding. Hiervan is het voordeel dat het goed beschermt en tevens makkelijk ademt waardoor jij het dus niet snel benauwd krijgt. Door de 5-laags vervangbare filters kan je jezelf nog extra beschermen tegen bacteriën, pollen en fijnstof. Heb je jouw mondkapje gedragen en wil je hem wassen? Dan is dit geen enkel probleem, alle mondkapjes zijn namelijk wasbaar op 60 graden en daardoor herbruikbaar. Een milieuvriendelijke, duurzame en veilige oplossing.

De voordelen van onze gekleurde mondkapjes: 

  • 2-laags bescherming
  • Wasbaar (60 graden) & herbruikbaar;
  • Kleurvast, zelfs na meerdere wasbeurten;
  • Ademend & beschermend;
  • Zweten minder snel dan andere;
  • Verstelbare oorlussen;
  • Optioneel: 5-laags filters voor extra bescherming.

Vandaag nog jouw eigen unieke mondkapje bestellen?

Wil je nu zelf jouw eerste mondkapje kopen bij ons op de site? Dan is dit zeker mogelijk. Door zelf het aanbod te ontdekken zie je in één oogopslag wat er allemaal mogelijk is. De voordelige prijs vanaf €4,50 stelt iedereen in staat om een gekleurd mondkapje te kopen. Dus wil je bijvoorbeeld stoffen mondkapjes kopen, zoek je mondkapjes met printjes, of ben je als echte fashionista op zoek naar een mondkapje fashion? Wij hebben het allemaal! En zeg nou zelf, deze zijn toch veel leuker om te zien dan al die standaard witte of blauwe mondkapjes?

Niet-medisch mondkapje kopen

Wij verkopen niet-medische mondkapjes, speciaal voor de consumentenmarkt. Deze mondkapjes filteren uitgeademde lucht en zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je andere met het virus besmet. Voor de meest actuele en betrouwbare informatie over het virus, verwijzen we je door naar het RIVM.

Let op: de mondkapjes zijn niet bedoeld voor medische doeleinden.