Toont alle 44 resultaten

Active Filters: Clear Filters

Mondkapje fashion – de stijlvolste man of vrouw in het openbaar zijn

Al enige tijd zijn op verschillende plekken in ons land een mondkapje verplicht om te dragen. Een van de plekken waar je verplicht met een maskertje moet rondlopen is in het openbaar vervoer. Zonder mondkapje kom je de bus of trein niet meer in. Om te voorkomen dat je als type tandarts of chirurg over straat loopt met een standaard blauw wegwerpmasker is het verstandig om te kiezen voor een leuk en vrolijk alternatief. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het bestellen van een echt ‘mondkapje fashion’. Met deze mondkapjes kun je stijlvol over straat.

Persoonlijke mondkapje fashion voor iedereen

Het mondkapje wordt door de nieuwe maatregelen bijna een universeel kledingstuk. Net als bij kleding is er ook op het gebied van mondkapjes veel te vinden om uit te kiezen. Lang niet iedereen vindt hetzelfde mooi. Om het voor iedereen mogelijk te maken om een goed mondkapje te vinden die past bij je eigen stijl, hebben wij een aardig groot assortiment op de website staan. De talloze opties maken het net even wat makkelijker om een mondkapje fashion te vinden wat tenminste echt bij je past. De verschillende kleuren en de vrolijke patroontjes maken deze hele Corona crisis net even wat minder ongezellig.  Want zeg nou zelf, zou jij een lach op je gezicht krijgen als je iemand ziet lopen met een Flamingo mondkapje fashion?

Herbruikbaar en betrouwbaar

Kies je voor een mondkapje fashion dan zou het zonde zijn als je deze na één keer dragen de prullenbak in moet gooien. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar het kost je ook nog eens een hoop geld. Dit is de reden dat je een mondkapje fashion van onze site gewoon uit kunt wassen in de wasmachine. Zet je wasmachine op 60 graden, plaats je gebruikte mondkapje fashion erin en wacht totdat hij weer droog en schoon is. De sterke materialen in combinatie met de hoogwaardige printjes zullen ook na het wassen hun hoge kwaliteit behouden. Hiermee ben je verzekerd van een mondkapje fashion wat weken, maanden of zelfs jarenlang gebruikt kan worden als je er zorgvuldig mee omgaat.

Ook een mondkapje fashion bestellen?

Met onze mondkapjes fashion hoef je je geen zorgen te maken over de juiste mate van bescherming. Alle mondkapjes zijn namelijk 2-laags wat voldoende bescherming biedt. Zoek je extra bescherming? Geen probleem, in de mondkapjes zit een speciale opening voor het inbrengen van onze 5-laags vervangbare filters wat alle mogelijke bacteriën, pollen en fijnstof zal tegenhouden. Dit beschermt je dus extra goed tegen het corona-virus, maar zijn niet verplicht om te gebruiken. Bestel je leuke mondkapje nu al vanaf €4,50 betaald per mondkapje. Vanaf €25 krijg je ook nog eens gratis verzending. Voor weinig geld kan iedereen dus een leuk mondkapje vinden om deze Coronacrisis mee door te komen.

De voordelen van onze gekleurde mondkapjes: 

  • 2-laags bescherming
  • Wasbaar (60 graden) & herbruikbaar;
  • Kleurvast, zelfs na meerdere wasbeurten;
  • Ademend & beschermend;
  • Zweten minder snel dan andere;
  • Verstelbare oorlussen;
  • Optioneel: 5-laags filters voor extra bescherming.

Niet-medische mondkapjes

Deze mondkapjes filteren uitgeademde lucht en zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet. Voor de meest actuele en betrouwbare informatie over corona, verwijzen we je door naar het RIVM.

Let op: de mondkapjes zijn niet bedoeld voor medische doeleinden.