Toont alle 44 resultaten

Active Filters: Clear Filters

Op zoek naar echt unieke gekleurde mondkapjes?

De meeste mensen hadden het al wel aan zien komen, maar nu is het toch echt een feit: je moet een mondkapje dragen in openbare ruimtes om verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Mensen die bijvoorbeeld iedere dag met het OV naar hun werk gaan, even naar de kapper willen, of een andere activiteit waar meerdere mensen aanwezig zijn, zullen om die reden een voorraadje in moeten slaan. Heb je nu niet zoveel zin om een saai blauw wegwerp masker op je gezicht te hebben? Dan hoeft dat zeker niet met onze mondkapjes. Bij ons op de site ben je namelijk aan het juiste adres voor kwalitatief gekleurde mondkapjes. Een mondmasker met een leuk kleurtje of printje is namelijk dé manier om deze Coronatijden in stijl door te komen.

Mondkapje in verschillende kleuren – welke optie kies jij?

Laten we eerlijk zijn, zo’n blauw maskertje is toch ontzettend saai om te zien? Dat vonden wij nu ook! Vandaar dat wij hier verandering in willen brengen. Door te kiezen voor onze Gekleurde Mondkapjes uit het assortiment zal je tijdens deze hele Coronacrisis stijlvol de trein kunnen betreden. Daar waar iedereen met een saai mondkapje zit, zal jij iedereen een goed gevoel geven met je gekleurde mondkapje. Kies je voor een mondkapje met een print van Flamingo’s? Of voor een mondmasker met een Mandala print? Dan maakt ons enorm grote assortiment het ook voor jou mogelijk om een leuk mondkapje te vinden dat past bij jouw stijl. Bestel er gelijk een aantal om gebruik te maken van de stapelkorting. Dit in combinatie met de gratis verzending brengt met zich mee dat de aankoop van een Gekleurde Mondkapjes voor iedereen is weggelegd.

Is je Gekleurde Mondkapje gebruikt? Gooi hem gewoon in de wasmachine om te hergebruiken.

Het grootste gedeelte van de normale mondkapjes is bedoeld voor eenmalig gebruik. Onze mondkapjes zijn daartegen volledig herbruikbaar. Door je gekleurde mondmasker in de wasmachine te wassen op 60 graden is deze binnen no time weer helemaal schoon en fris, waardoor je het opnieuw kunt gebruiken. Maak je geen zorgen over de kleur op de mondkapjes, deze zal er ook na het wassen prachtig uit blijven zien. Door de sterke materialen ben je voorzien van een gekleurd mondkapje waar je voor een lange tijd mee vooruit kunt. Het makkelijkste is om zelf een kijkje te nemen in het assortiment. Zo kan je gelijk zien welk Gekleurde Mondkapjes er past bij wat jij zoekt!

Vandaag nog Gekleurde Mondkapjes bestellen?

Kies vandaag nog voor een van onze Gekleurde Mondkapjes als je veilig in het openbaar vervoer wilt zitten. In de mondkapjes zit een speciale opening voor het inbrengen van onze 5-laags vervangbare filters. Het gebruik van deze 5-laags koolstoffilters is niet verplicht, maar helpt je extra te beschermen tegen bacteriën, pollen en fijnstof. Voor de voordelige prijs van €4,50 kan iedereen een leuk gekleurd mondkapje vinden. Hierdoor wordt het net even wat makkelijker om stijlvol en volledig beschermd over straat te gaan.

De voordelen van onze gekleurde mondkapjes:

  • 2-laags bescherming
  • Wasbaar (60 graden) & herbruikbaar;
  • Kleurvast, zelfs na meerdere wasbeurten;
  • Ademend & beschermend;
  • Zweten minder snel dan andere;
  • Verstelbare oorlussen;
  • Optioneel: 5-laags filters voor extra bescherming.

Niet-medische mondkapjes

Deze mondkapjes filteren uitgeademde lucht en zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet. Voor de meest actuele en betrouwbare informatie over corona, verwijzen we je door naar het RIVM.

Let op: de mondkapjes zijn niet bedoeld voor medische doeleinden.